onsdag 9. mars 2011

Derfor kom hun til Bergen

Jeg tar det på norsk denne gangen ;) det er bare kopiert fra ba.no, så det kan være litt vanskelig å forstå :P


KOENGEN
– For det første foreslo personer høyt i systemet at Koengen ville være en attraktiv arena for Rihanna. Men vi har også brukt BA-bildet fra Coldplay-konserten for å selge inn arenaen til artister vi ønsker. Det er noe med lyssettingen og innrammingen som viser at Koengen er spesiell. Det syntes folkene til Rihanna også, sier Frank Nes til BA.
– Alle vil ha Rihanna
BA- fotograf Vidar Langeland tok det aktuelle bildet på den utsolgte konserten med Coldplay 19. august 2009. Han plasserte seg som vanlig i vinduet i en av toppetasjene på Thon Hotel Bergen Brygge, som ga ham orkesterplass til folkehavet.
Værgudene var i godlune, så bildet ble stemningsfullt – og viser perfekt at Koengen og festningen er noe helt annet enn en kjønnsløs idrettsarena i Mellom-Europa.
Vidar Langeland synes det er artig at et bilde han har tatt er med å få superstjernen til Bergen. – BA-fotografene tar mange flotte bilder, og av og til er det gjerne ikke de rette som får mest oppmerksomhet. Det er viktigere om noen av bildene vi tar er med å sette søkelyset på samfunnsproblemer, sier fotografen.
– Alle vil ha Rihanna. Hun er verdens mest attraktive artist i 2011. Siden hun gjør kun fem konserter i Europa i sommer, må vi tilby det spesielle. Dette er en skikkelig fjær i hatten for Bergen Live og viser at Koengen er etablert som internasjonal konsertarena, mener Nes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar